ПравилнициПочетна

ЖЕНА КОЈА ЗАУСТАВЉА САТОВЕ
У четвртак 7. децембра у свечаној сали лазаревачке библиотеке одржана је промоција књиге Корнелија Кваса „Жена која зауставља сатове“. О књизи, њеној необичној конструкцији и ауторовом ванредном осећају за провокацију читаоца говорила је књижевна критичарка Милана Поучки.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ КОРНЕЛИЈА КВАСА
У Четвртак, 7. децембра у 19:00 часова Библиотека „Димитрије Туцовић“ у Лазаревцу позива Вас на промоцију књиге ЖЕНА КОЈА ЗАУСТАВЉА САТОВЕ Корнелија Кваса. О књизи говори Милана Поучки, књижевна критичарка, а разговор води Милица Матијевић.

Опширније...

 

ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ „СЕЋАЊЕ НЕ СМЕ ДА СТАНЕ“
У свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" промовисана је књига „Сећање не сме да стане“, коју је приредила православна мисионарка Зорица Ковачев. Реч је о исповедницима и новомученицима српским који су канонизовани крајем XX века.

Опширније...

 

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „СВЕТИ НОВОМУЧЕНИЦИ ЈАСЕНОВАЧКИ У СВЕТЛОСТИ ВАСКРСЕЊА“
У изложбеном простору Библиотеке синоћ је отворена изложба „Свети новомученици јасеновачки у светлости Васкрсења“, коју чине радови монахиње Марије (Антић), припаднице сестринства српског православног манастира Рођења Светог Јована Крститеља у Јасеновцу.Радови су рађени у комбинованој техници, а највећим делом су иконичне представе по узору на српску и руску иконописачку традицију.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „СТАРЕЊЕ БЕЗ АУТОЦЕНЗУРЕ“
У четвртак, 23. новембра у Свечаној сали библиотеке „Димитрије Туцовић“ у Лазаревцу биће одржана промоција књиге „Старење без аутоцензуре“. Ауторка ове драгоцене књиге за сва животна доба је Радмила Пеција Урошевић, магистар социолошких наука, новинар, приповедач.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 210