Почетна

Представа "Живи су, није смешно" за госте фестивала
Представа "Живи су, није смешно", инспирисана ликовима из Нушићевих комедија, изведена је у Центру за културу Лазаревац за госте 31. Међународног фестивала хумора за децу.

Опширније...

 

Гашин трг окупио писце и децу
Програм "Лазаревац се децом воли" одржан је на Гашином тргу испред Библиотеке "Димитрије Туцовић" и то је била прилика да се најмлађима представе гости фестивала, Тоде Николетић, Бранко Стевановић, Јован Чулић, Милоје Радовић и други.

Опширније...

 

Промоција две књиге и манифестације "Дјечије царство”
Библиотека "Димитрије Туцовић" у оквиру Међународног фестивала хумора за децу представила је својо ново издање - дело "Много шарена књига", аутора Мирка С. Марковића.

Опширније...

 

Златно Гашино перо додељено Виолети Јовић
Награда Златно Гашино перо за стваралачки допринос срећи детињства припала је Виолети Јовић из Ниша, писцу чија је поезија и проза заступљена у антологијама савремене српске књижевности, књижевним часописима, часописима за децу и зборницима.

Опширније...

 

Свечано отворен Међународни фестивал хумора за децу
Свечано отварање 31. Међународног фестивала хумора за децу,одржано у сали Библиотеке "Димитрије Туцовић", започето је песмама "Деца су украс света" и "У свету постоји једно царство" у извођењу Ансамбла "Мелодија" МШ "Марко Тајчевић". Програм је водио глумац "Пулс театра" Александар Трмчић.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 140