Почетна

Јани час историје
Јавни час на тему "Стара Грчка" – одржао је ученицима Ратко Вукелић, историчар и библиотекар у среду, 27. децембра у 14 часова. Присуствивала су три одељења 5. разреда ОШ "Дуле Караклајић". Час је договорен са Радојицом Љубићем, наставником историје из ове ОШ.

Опширније...

 

Документарна изложба о Иви Андрићу
У Малој галерији Библиотеке отворена је документарна изложба о Иви Андрићу, а поводом 120 година од његовог рођења.

Опширније...

 

Децембарске импресије
У понедељак, 25. децембра са почетком у 17 часова у сали библиотеке одржан је концерт ученика ОМШ и СМШ "Марко Тајчевић" из Лазаревца. Концерт је одржан под називом "Децембарске импресије", наступили су хор МШ, полазници нижих и виших разреда основне школе и полазници средње музичке школе.

Опширније...

 

Програм у част зиме
У петак, 22. децембра од 18 часова у сали Библиотеке одржан је програм којим су учесници пожелели добродошлицу зими. Програм је водила библиотекарка Драгана Маринковић, а учествовали су песници Лазаревца, Оркестар гитара, чланови Јога центра Лазаревац, успешни млади лазаревчани, лекари, гости из Обреновца, спортисти, и други.

Опширније...

 

Промоција књиге "Студије о балканским ратовима"

У четвртак, 21. децембра у 18:30 у сали Библиотеке одржана је промоција књиге "Студије о Балкански ратовима" генерала и академика Живка Г. Павловића. Књига се састоји од репринт издања три посебна наслова тј. студије "Опсада Скадра", "Кумановска битка" и "Брегалничка битка" који су за ову прилику обједињени једним насловом.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 111