ПравилнициПочетна

ОБЕЛЕЖЕН ДАН БИБЛИОТЕКЕ
Библиотека „Димитрије Туцовић“ обележила је Дан Библиотеке и свој велики Јубилеј 75 година од оснивања. Том приликом отворена је изложба посвећена „Димитрију Туцовићу“ борцу за социјалну правду и једнакост, новинару, публицисти и знаменитој личности. Ауторка изложбе је Снеђана Ђенић, музејски саветник и историчар, уједно и добитница Награде „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ПОСЛИЈЕ ЗАБАВЕ“
Промоција књиге „Послије забаве“ Стеве Грабовца ће бити одржана у библиотеци „Димитрије Туцовић“ у Лазаревцу 14. маја 2024. од 19,00 часова. Књига је добитник Нинове награде за најбољи роман у 2023. години.

Опширније...

 

ЈУБИЛЕЈ 75 ГОДИНА БИБЛИОТЕКЕ БИБЛИОТЕКЕ „ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЋ“
Позивамо Вас да присуствујете свечаном отварању изложбе „Раднички витез“, ауторке Снежане Ђенић у понедељак 13. маја 2024. године са почетком у 19 часова у Свечаној сали Библиотеке.

 

БИБЛИОТЕКЕ ЗА ОДРЖИВУ БУДУЋНОСТ
Друштво библиотекара Републике Српске организовало је у Приједору од 24 do 26. 04. Априла 2024. године XXIV стручни скуп под називом „Библиотеке за одрживу будућност“) који је окупио 176 библиотекара из различитих типова библиотека, из Босне и Херцеговине, Србије и Македоније.

Опширније...

 

РОМАН „СИРОТНА КЊИГА“ ПРЕДСТАВЉЕНА У ЛАЗАРЕВАЧКОЈ БИБЛИОТЕЦИ
Роман „Сиротна књига“ аутора Ивана Златковића представљена је у понедељак 22. априла у лазаревачкој библиотеци.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 2 од 210