Почетна

Библиотеке фрушкогорских манастира
Гостовање изложбе Библиотеке фрушкогорских манастира чији су аутори наше колеге из библиотека из Сремске Митровице, Руме и Ирига, као и предавање  које је тим поводом одржано у читаоници Библиотеке део су наших настојања да одржимо континуитет сарадње са колегама из других градова и истовремено подсетимо наше кориснике да се културни идентитет мора чувати и обнављати.

Опширније...

 

Сусрети под старом маслином
Фестивал хумора за децу, у оквиру сарадње балканских фестивала стваралаштва за децу, поклонио је један од својих програма "Машину изложбу Гаши" овогодиишњем фестивалу дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу "Сусрети под старом маслином".

Опширније...

 

Округли сто "Стваралаштво за децу"
У овиру Дечје недеље, а у организацији Пријатеља деце Србије и Завода за проучавање културног развитка Србије, одржан је 8. октобра Округли сто о стваралаштву за децу.

Опширније...

 

Трећи дан Фестивала хумора за децу


Гашино перо за Нину и Кристину и награђени

Опширније...

 

Други дан Фестивала хумора за децу


Ревија драмских група
Другог дана Фестивала одржана је ревија дечјих драмских група на којој се представило 12 драмских радионица из Србије и једна из Мађарске.

Преузми: Награђени.doc (31 КБ)

Сребрно перо Дејану АлексићуФестивалска награда за књигу за децу са највише хумора објављену између два Фестивала додељена је Дејану Алексићу за збирку прича "Музика тражи уши".

Округли сто за библиотекареБиблиотекари из 13 градова представили су успешно реализоване пројекте у својим  библиотекама.

Галерија фотографија


 

<< Почетак < Претходна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следећа > Крај >>

Страна 137 од 146