Правилници



















Почетна Новости

Новости

Промоција књиге "Летопис Великих жупана"




У четвртак, 23. фебруара у 19:00 у свечаној сали Библиотеке одржаће се промоција књиге "Летопис Великих жупана".

О књизи говоре: Др Душко Лопандић, аутор књиге и Др Ратомир Милкић, ИК Нови Логос.

Опширније...

 

Предавање "Хипнотичка регресија корист и опасност"




У свечаној сали библиотеке "Димитрије Туцовић" са почетком у 18:00 часова, одржаће се предавање Спасоја Влајића под називом "Хипнотичка регресија корист и опасност".

Музичка пратња: Слободан Влајић, музичар и писац.

Опширније...

 

ПОЗИВНИЦА НА ТРИБИНУ




Лазаревац после Колубаре

Шта нас чека када копови утихну?


Библиотека "Димитрије Туцовић" из Лазаревца и пројекат "ЕУТЕКА – Европска унија у вашој библотеци" Вас позвају на трибину под називом "Лазаревац после Колубаре – шта нас чека када копови утихну" која ће бити одржана 8. фебруара у 18 часова у просторијама Библотеке.

Овом приликом ће Библотеци као чланици ЕУТЕКА мреже библиотека бити уручена посебна полица са публикацијама о ЕУ из које ће грађани Лазаревца моћи да сазнају нешто више о Европској унији и процесу приступања Србије ЕУ.

Опширније...

 

Play english – новогодишња приредба




У петак, 30. децембра школица енглеског одржала је своју новогодишњу приредбу на којој су мали полазници показали колико су научили ове 2016. године која је на измаку. Деда Мраз је поделио поклоне јер су били добри, наравно, а ми смо тако и ову годину завршили уз песму, игру и дечије осмехе.

Опширније...

 

Новогодишњи концерти МШ "Марко Тајчевић" у Библиотеци




Од понедељка, 26. до четвртка, 29. децембра у свечаној сали Библиотеке одржана су четири концерта класичне музике. Првог дана наступили су ученици школе, друго вече су своја музичка достигнућа посетиоцима приказали студенти музичких академија, а треће вече концерт су одржали професори ове музичке школе. У четвртак, 29. децембра, одржан је "Концерт под маскама". Захваљујемо се МШ "Марко Тајчевић" и њеним гостима што су оплеменили последње дане 2016. године својим изузетним музичким изведбама квалитетне класичне музике.

Опширније...

 

Музичко поетско вече




У суботу, 24. децембра, у Библиотеци је одржано музичко поетско вече и кратко предавање о медитацији. Учестовали су Оркестар гитара, Мирјана Стефановић, учитељ медитације и песникиње Љиљана Влаховић и Гордана Матић Дракула. Лепо смо се дружили и обележили крај ове године уз уметност и нова сазнања.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следећа > Крај >>

Страна 101 од 174