Правилници



















Почетна Новости

Новости

Песничка мануфактура "ЧЏШ" у Библиотеци




У суботу, 6. августа, поводом Дана рудара, а у сарадњи са Друштвом слободних уметника "ЧЏШ", одржана је у просторијама Библиотеке веома интересантна креативна радионица под називом "Песничка мануфактура".

Опширније...

 

Песничка мануфактура у Библиотеци




Библиотека "Димитрије Туцовић" у сарадњи са Друштвом слободних уметника "ЧЏШ", а у част дана рудара, организује 6. августа у просторијама Библиотеке радионицу под називом "Песничка мануфактура".

Опширније...

 

Размена старих, половних уџбеника




Током целог августа у библиотеци ће трајати акција размене школских уџбеника. Наиме, одлучили смо да посредујемо у размени школских уџбеника међу нашим суграђанима.

Опширније...

 

Промоција монографије о Драгиши Недовићу




У петак, 5. августа од 19 часова у Свечаној сали Библиотеке очекује нас промоција монографије "Тако је живео Драгиша Недовић" аутора проф. др Драгана Батавељића.

Опширније...

 

Глумац и још понешто




У среду, 27. јула 2016. године од 19 часова, у сарадњи са Пулс театром организовано је вече под називом "Глумац и још понешто" у оквиру којег је глумица Ива Штрљић промовисала своје књиге "Немаш појма колико те волим" и "Знам да мислиш на мене".

Опширније...

 

"Рајска врата" у Библиотеци




У уторак, 26. јула 2016. године у Библиотеци је гостовала Љубица Арсић промовишући свој најновији роман „Рајска врата“ који је био номинован за НИН-ову награду за роман 2015.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Следећа > Крај >>

Страна 107 од 174