Правилници



















Почетна Новости

Новости

Новогодишњи концерт полазника Школе гитаре




У петак, 25 децембра након књижевне вечери Ане Никвул, у сали Библиотеке одржан је новогодишњи концерт полазника Школе гитаре. Овом приликом су показали колико су научили за кратко време колико школа постоји, а посетиоци су њихов труд и музицирање наградили великим аплаузом.

Опширније...

 

Поетско вече песникиње Ане Никвул




У петак, 25. децембра у сали Библиотеке одржано је поетско вече песникиње Ане Никвул. У програму су учествовали и полазници наше Школе гитаре. Стихове су читале Данијела Петковић и Љиљана Влаховић.

Опширније...

 

Новогодишња радионица




У среду, 23. децембра на Дечијем одељењу библиотеке одржана је новогодишња радионица у сарадњи са Центром за боравак деце и омладине ометене у развоју. Сви смо се лепо забавили и направили честитке које красе зид Дечијег одељења.

Опширније...

 

Промоција књиге "Историја дубровачке књижевности"




У среду, 23. децембра у сали Библиотеке одржана је промоција књиге "Историја дубровачке књижевности" професорке Злате Бојовић. Поред ауторке промоцији су присуствовали Драган Лакићевић, директор и уредник Српске књижевне задруге и Нина Новићевић, управника СКЗ.

Опширније...

 

Акредитовано стручно предавање




У уторак, 22. децембра запослени у Библиотеци присуствовали су акредитованом стручном предавању на тему дигитализације библиотечког материјала. Предавање су одржали др Богдан Трифуновић и Александар Вукајловић из Градске библиотеке "Власдислав Петковић Дис" из Чачка.

Опширније...

 

Концерти класичне музике у Библиотеци




У понедељак и уторак, 21. и 22. децембра, у сали Библиотеке одржана су два концерта класичне музике. Првог дана наступили су студенти музичких универзитета Србије, а други дан су своје умеће показали ученици МШ "Марко Тајчевић".

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Следећа > Крај >>

Страна 117 од 174