Правилници



















Почетна Новости

Новости

Нисмо галерија али дајемо шансу младим талентима




У четвртак, 19. априла, на дечијем одељењу библиотеке отворена је изложба ликовних радова ученика ОШ "Дуле Караклајић" узраста од петог до осмог разреда. Сви радови настали су на редовним часовима наставнице  Гордане Васиљевић.

Опширније...

 

Радно време током ускршњих празника




Библиотека неће радити са читаоцима током ускршњих празника, од 13. до 16. априла. Први радни дан по редовном радном времену је уторак, 17. април 2012. године.

СРЕЋАН УСКРС ЖЕЛИ ВАМ ВАША БИБЛИОТЕКА!
 

Јелена Ленголд на гостовању у Лазаревцу




Један од лепших сусрета аутора и публике (око тридесет љубитеља лепе речи) у Библиотеци. Ауторка је надахнуто читала, премијерно, своје нове кратке приче.

Опширније...

 

Сарадња музичке школе и библиотеке




Музичка школа "Марко Тајчевић" и библиотека "Димитрије Туцовић" направили су договор о сарадњи и међусобном подржавању у организацији различитих културних програма. И пре овог договора ове две установе су сарађивале и међусобно се помагале, тако да су ученици музичке школе често музичким програмом употпуњавали књижевне вечери у организацији Библиотеке.

Опширније...

 

"Капија Балкана" представљена у Лазаревцу




Ауторку књиге "Капија Балкана" дочекала је публика која је салу Библиотеке испунила до последњег места (око 90 посетилаца).

Опширније...

 

Светлана Велмар-Јанковић за децу Лазаревца




Како је то када један велики писац за одрасле постане бака па постане и писац за децу сазнали су лазаревачки основци који су се у касно поподне 3. априла дружили са Светланом Велмар-Јанковић.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Следећа > Крај >>

Страна 147 од 174