Правилници



















Почетна Новости

Новости

Најава програма


"Направите кораке да 2012. буде најбоља година вашег живота" - назив је програма који ће бити одржан у свечаној сали Библиотеке у четвртак, 22. децембра са почетком у 19 часова. Предавач је психолог и психотерапеут Светлана Живковиж-Симић.
 

Промоција историјске књиге у библиотеци




У четвртак, 8. децембра 2011. године, у свечаној сали библиотеке „Димитрије Туцовић“ одржана је промоција књиге „Срби у Титовој Југославији (1941 – 1980)“ др Косте Николића. Његов и наш гост, који је посетиоце упознао са садржајем и књиге и пишчевог рада, био је мр Небојша Јовановић.

Опширније...

 

Промоција књиге Славице Јосиповић Славе




Уторак, 13. децембар у 19:00 часова.
"Сузе једне девојке" Славице Јосиповић Славе
Говоре: Цветка Белић, Гордана Мирановић и ауторка
Стихове чита Јелена Цвијетић

Опширније...

 

Групне посете вртића и основаца у библиотеци




У среду, 7. децембра, Библиотеку су посетили ученици првог разреда ОШ "Дуле Караклајић" како би постали чланови Библиотеке и боље се упознали са садржајима које код нас могу пронаћи.

Опширније...

 

"Даљине" приближене лазаревчанима





О "Даљинама" Чеде Живановића је надахнуто говорио књижевник Радован Бели Марковић истичући посебно наслов књиге као симболичан појам свих путовања. Радован је говорио о познатим писцима који су кроз историју књижевности оставили вредне путописне записе (Доситеј, Текелија, Ненадовић, Исидора, Растко, Црњански, Тишма и други). Чeда Живановић је у књигама дао драгоцена сведочанства о свом виђењу света.

Опширније...

 

"Србија у Титовој Југославији"




У четвртак, 8. децембра у свечаној сали Библиотеке биће одржана промоција књиге "Србија у Титовој Југославији" др Косте Николића. Поред аутора о књизи ће говорити мр Небојша Јовановић. Почетак је у 19:00.
 
<< Почетак < Претходна 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Следећа > Крај >>

Страна 150 од 173