ПравилнициПочетна

Округли сто "Стваралаштво за децу"
У овиру Дечје недеље, а у организацији Пријатеља деце Србије и Завода за проучавање културног развитка Србије, одржан је 8. октобра Округли сто о стваралаштву за децу.

Опширније...

 

Трећи дан Фестивала хумора за децу


Гашино перо за Нину и Кристину и награђени

Опширније...

 

Други дан Фестивала хумора за децу


Ревија драмских група
Другог дана Фестивала одржана је ревија дечјих драмских група на којој се представило 12 драмских радионица из Србије и једна из Мађарске.

Преузми: Награђени.doc (31 КБ)

Сребрно перо Дејану АлексићуФестивалска награда за књигу за децу са највише хумора објављену између два Фестивала додељена је Дејану Алексићу за збирку прича "Музика тражи уши".

Округли сто за библиотекареБиблиотекари из 13 градова представили су успешно реализоване пројекте у својим  библиотекама.

Галерија фотографија


 

Почетак 21. Фестивала


Два гусара из буквараПрограм 21. Фестивала хумора за децу почео је представом "Два гусара из буквара" коју су Рајко Јоличић и Драгиша Симовић одиграли у Центру за културу пред лазаревачким првацима.

Свечани почетак 21. Фестивала21. Фестивал хумора за децу свечано је отворен у подне у Библиотеци. Отварању је присуствовао директор ПДРБ Колубара Небојша Ћеран, а у програму су наступили основци ОШ "Дуле Караклајић" Вук и Јована Лекић са својим награђеним песмама, као и основци из Основне музичке школе "Марко Тајчевић".

Златно Гашино перо Шиму ЕшићуНаграда Златно Гашино перо за свеукупан допринос стваралаштву за децу припала је ове године Шиму Ешићу. Златно Гашино перо додељено му је првог дана Фестивала, одмах након Свечаног отварања.

"Црно јагње" Пулс театраПрви дан 21. Фестивала хумора за децу затворен је премијером луткарске представе "Црно јагње" лазаревачког ПУЛС театра.

Галерија фотографија

 

Награде
И ове године на конкурс Фестивала стигао је велики број ваших ликовних и литерарних радова. Жири у саставу Слободан Станишић, Ана Григорјев, Наталија Лекић, Даринка Станојевић и Радмила Булатовић имао је и ове године тежак задатак да награди најбоље. Захваљујемо свима који су учествовали. Следе РЕЗУЛТАТИ
 

<< Почетак < Претходна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следећа > Крај >>

Страна 201 од 210