Почетна

Сабрана дела Драгољуба Јовановића
Сабрана дела Драгољуба Јовановића у осамнаест књига представљена су у среду 17.12.2008. у препуној читаоници библиотеке.

Опширније...

 

Округли сто у Нишу
На Дечијем одељењу Народне библиотеке “Стеван Сремац“ у Нишу  03. децембра, на сам дан отварања Сајма књига, одржан је Округли сто са темом РАД СА ДЕЦОМ У ЈАВНИМ БИБЛИОТЕКАМА ЈУЖНЕ СРБИЈЕ.

Опширније...

 

Промоција романа ''Мој једини живот''
У четвртак, 4. децембра, у библиотеци ''Димитрије Туцовић'' је одржана промоција романа ''Мој једини живот''. Ауторка романа је српска позната глумица Ивана Михић. Њен роман првенац објавила је издавачка кућа ''Лагуна''.

Опширније...

 

Продајна изложба радова
Библиотека за сву децу осим редовних програма за предшколце и основце у току ове зиме, у сарадњи са Центром за дневни боравак деце са посебним потребама, организује продајну изложбу радова деце са посебним потребама.

Опширније...

 

Упис ђака првака
И у новембру смо наставили са акцијом бесплатног уписа ђака првака тако да ћемо до краја месеца уписати све прваке са територије наше општине.

До сада, захваљујући сарадњи са школама, уписани су прваци из градских школа и школа у селима у којима се налазе огранци наше библиотеке, а до краја месеца биће уписани и малишани из подручних одељења. У четвртак очекујемо прваке из Петке, а потом и прваке из Шопића.
 

<< Почетак < Претходна 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Следећа > Крај >>

Страна 178 од 180