Правилници



















Почетна Новости

Новости

Промоција хронике фестивала „На Гашином крилу“




Књига „На Гашином крилу“ коју су приредили Слободан Станишић и Радмила Булатовић поводом тридесет година осмеха Фестивала хумора за децу у Лазаревцу, представљена је у Библиотеци „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 

Од модерне игре до фолклора




Испред Библиотеке „Димитрије Туцовић“ одржан је програм под називом „Покажи шта знаш“, где су деца приказала своје умеће у плесу и игри.

Опширније...

 

Цветник песништва „Мој отац храни птице“




Цветник песништва о оцу за децу и младе под насловом „Мој отац храни птице“, који је приредио Власта Н. Ценић, представљен је у Библиотеци „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 

Свечано отварање фестивала




Тридесети Међународни фестивал хумора за децу под слоганом „Осмехом китимо дане!“ свечано је отворен у Библиотеци „Димитрије Туцовић“.

Опширније...

 

Гашини гости у ГО Лазаревац




Градска општина Лазаревац дочекала је госте јубиларног Међународног фестивала за децу. Добродошлицу свим гостима пожелео је Милоје Живановић, заменик председника ГО Лазаревац, који је рекао да ће наредних дана Лазаревац бити град радости и смеха и да се нада да ће овогодишњи фестивал бити један од најуспешнијих.

Опширније...

 

Награде за најуспешније дечије представе




Други дан 30. Међународног фестивала хумора за децу почео је програмом „Глумимо осмехом“ и ревијом дечијих драмских група одржаној у Центру за културу у Лазаревцу.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Следећа > Крај >>

Страна 80 од 175