Правилници



















Почетна Новости

Новости

Донација Дому здравља "Др Ђорђе Ковачевић"




У уторак, 21. августа, Библиотека "Димитрије Туцовић" посетила је гинеколошко одељење Дома здравља "Др Ђорђе Ковачевић" и том приликом поклонила часописе и књиге за пацијенткиње које посећују ово одељење.

Опширније...

 

Изложба скулптура Живорада Циглића - Цигле




У четвртак 16. августа 2018. године у 19:00 отварање изложбе скулптура Живорада Циглића - Цигле.

Опширније...

 

Бесплатна размена половних уџбеника




И ове године Библиотека "Димитрије Туцовић" организује бесплатну размену половних уџбеника. Сви заинтересовани могу донети своје старе уџбенике и затим са полица одабрати оне који су им потребни за предстојећу школску годину.

Опширније...

 

Велосипедом у лазаревачку библиотеку




У склопу пројекта "Велосипедом - Лајковачком пругом и даље", који се организује под покровитељством Народне библиотеке Србије и "Интернет клуба", Дарен Миливојевић посетио је данас нашу библиотеку око 11 часова. Суштина пројекта је прављење репортаже о библиотекама које су биле у местима кроз која је пролазио некадашњи "Ћира", исто тако промоција спорта, бициклизма и здравог живота, а такође и читања.

Опширније...

 

Станислав Краков - Повратак из заборава




У четвртак, 9. августа у сали библиотеке представљен је књижевни лик Станислава Кракова, угледног писца, редитеља, новинара, интелектуалца и колекционара ретких књига, филателије и нумизматике. О дуго времена скрајнутом и заборављеном лику Станислава Кракова говорили су Мирко Демић, значајан српски савремени писац и директор Народне библиотеке „Вук Караџић“ у Крагујевцу и ученик лазаревачке Гимназије Лука Роксић.

Опширније...

 

Изложба фотографија Драгише Меденице




У уторак 24. јула са почетком у 19 часова у холу библиотеке отворена је ретроспективна изложба фотографија Драгише Меденице.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следећа > Крај >>

Страна 81 од 174