Правилници



















Почетна Новости

Новости

Разговор о књизи "Четири лудила"




У уторак 24. априла 2018. у 19:00 у свечаној сали Библиотеке, одржаће се разговор о књизи "Четири лудила".

Опширније...

 

Промоција књиге Снежане Љ. Адамовић




Први радни дан после ускршњих празника Библиотека је почела занимљивим програмом у којем је учествовао др Мило Ломпар. Он је, поред ауторке др Снежане Љ. Адамовић, говорио о њеној књизи "Петар II Петровић Његош у српској критичкој мисли XX века".

Опширније...

 

Још мало до бескраја




У среду, 4. априла у сали библиотеке одржана је промоција збирке песама Лазаревчанке Мире Ђурић Бркић. Ово је њена прва објављена књига, а у књизи су се нашле песме које говоре о веома личним искуствима и доживљајима који су обележили цео живот ауторке. Песме хронолошки крећу од описа срећног детињства па све до данашњих дана укључујући и веома тешку борбу против канцера из које је Мира изашла као победник.

 

Опширније...

 

Представљање књиге "Трагика Петра Кочића"




Пред препуном читаоницом Народне библиотеке у Зворнику представили смо књигу "Трагика Петра Кочића" др Милорада Ђоковића.

Опширније...

 

Промоција књиге Снежане Љ. Адамовић




У уторак, 10. априла 2018. са почетком у 19:00 часова у организацији Црквене општине Лазаревац и Библиотеке "Димитрије Туцовић" из Лазаревца одржаће се промоција књиге Снежане Љ. Адамовић "Петар II Петровић Његош  у српској критичкој мисли XX века". На промоцији ће поред ауторке говорити и др Мило Ломпар, професор на Филолошком факултету у Београду.

Опширније...

 

Међународни дан Рома




Библиотека "Димитрије Туцовић" придружује се обележавању Међународног дана Рома (8. април).

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следећа > Крај >>

Страна 84 од 174