Правилници



















Почетна Новости

Новости

Децембарске импресије




У понедељак, 25. децембра са почетком у 17 часова у сали библиотеке одржан је концерт ученика ОМШ и СМШ "Марко Тајчевић" из Лазаревца. Концерт је одржан под називом "Децембарске импресије", наступили су хор МШ, полазници нижих и виших разреда основне школе и полазници средње музичке школе.

Опширније...

 

Програм у част зиме




У петак, 22. децембра од 18 часова у сали Библиотеке одржан је програм којим су учесници пожелели добродошлицу зими. Програм је водила библиотекарка Драгана Маринковић, а учествовали су песници Лазаревца, Оркестар гитара, чланови Јога центра Лазаревац, успешни млади лазаревчани, лекари, гости из Обреновца, спортисти, и други.

Опширније...

 

Промоција књиге "Студије о балканским ратовима"





У четвртак, 21. децембра у 18:30 у сали Библиотеке одржана је промоција књиге "Студије о Балкански ратовима" генерала и академика Живка Г. Павловића. Књига се састоји од репринт издања три посебна наслова тј. студије "Опсада Скадра", "Кумановска битка" и "Брегалничка битка" који су за ову прилику обједињени једним насловом.

Опширније...

 

Трибина "Стоп насиљу над женама" и поклон представа




У понедељак, 18. децембра у сали Библиотеке одржана су два повезана догађаја, а оба у вези са насиљем у породици. Прво су око пола шест поподне ученици ОШ "Михаило Младеновић Сеља" из Дудовице одиграли представу под називом "Љутити човек".

Опширније...

 

Изложба слика "Иванке Вукић"




У петак, 15. децембра уводном речју Ратка Вукелића у холу Библиотеке "Димитрије Туцовић" отворена је изложба слика Иванке Вукић, лазаревчанке која се успешно бави и писањем, колико и сликањем.

Опширније...

 

Андрић и Крлежа у Библиотеци




У свечаној сали Библиотеке у уторак, 26. децембра у 18:00 разговор о књизи: АНДРИЋ И КРЛЕЖА: две драмске инсценације.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следећа > Крај >>

Страна 88 од 174