Правилници



















Почетна Новости

Новости

Изложба скулптура у холу библиотеке




У понедељак, 26. јуна у холу Библиотеке отворена је изложба скулптура у камену Илије Филиповића.

Опширније...

 

"Сезан" - 41. колективна изложба




У среду, 14. јуна у библиотеци је отворена 41. колективна изложба полазника ликовног атељеа "Сезан". Изложбу су отворили директорка библиотеке Јасмина Иванковић, ликовни педагог Владимир Петровић и Зоран Ерић који води овај ликовни атеље већ 40 година.

Опширније...

 

Ноћ књиге у библиотеци




Манифестација Ноћ књиге биће одржана у библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу 16. јуна. Током целог дана сви посетиоци ће имати попуст на годишњу чланарину од 50  , а бесплатну месечну чланарину добиће сви новоучлањени корисници.

Опширније...

 

Размена уџбеника




У Библиотеци од четвртка, 15. јуна почиње размена половних школских уџбеника за основне и средње школе. Наиме, уколико имате уџбенике који вам више не требају можете их оставити на првом спрату библиотеке, на позајмном одељењу, а потражити оне који вам требају за предстојећу школску годину. Полице су подељене и обележене по разредима због лакшег сналажења.

Опширније...

 

Свечана академија гусларског друштва




У петак, 9. јуна од 20 часова у сали библиотеке одржана је свечана академија поводом стогодишњице смрти песника Владислава Петковића Диса у организацији гусларског удружења из Лазаревца које носи његово име, а чији је председник Радован Фуртула.

Опширније...

 

Слободна зона: Лазаревац




Крајем маја и првом половином јуна, са пројекцијама уторком и четвртком од 19 часова, у Библиотеци „Димитрије Туцовић“ у току је била филмска турнеја „Слободна зона“, једанаеста по реду. Преко четрдесет градова у Србији, а међу њима и Лазаревац, било је у прилици да види осам, по избору публике и селектора фестивала, најбољих филмова са 12. издања Слободне Зоне одржаног током новембра прошле године у Београду, Новом Саду и Нишу.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Следећа > Крај >>

Страна 95 од 174