ПравилнициПочетна

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „СЛОНОВИ СУ КРИВИ ЗА СВЕ“

 

ИЗЛОЖБА СЛИКА „ЕКГ ШРАФУРА“

 

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ЗА ПЕСНИЧКИ КОНКУРС "ЦВЕТНИ ЦВЕТНИК"
У петак 31. марта у 10 часова у свечаној сали библиотеке су додељене дипломе и награде победницима песничког конкурса "Цветни цветник". Конкурс је организован поводом Сајма цвећа који се данас (31.3.2023.) одржава у Лазаревцу испред рударске чесме.

Опширније...

 

САОПШТЕЊЕ ЖИРИЈА ПОВОДОМ КОНКУРСА „ЦВЕТНИ ЦВЕТНИК“
На први конкурс за најлепшу необјављену песму о цвећу у организацији Туристичке организације Лазаревац и Библиотеке „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца пристигле су 23 песме од 14 аутора. Можемо рећи да је конкурс, иако први, регионалног карактера, захваљујући мрежи хортикултурних библиотека које су га у својим срединама популарисале. Тако смо имали пријаве из Црне Горе и Републике Српске.

Опширније...

 

ОБЕЛЕЖЕНО 24 ГОДИНЕ ОД НАТО АГРЕСИЈЕ НА СРБИЈУ
У петак, 24. марта са почетком у 19 часова у свечаној сали библиотеке обележно је 24 године од НАТО агресије на Србију. Пригодан програм реализовала је Организација резервних војних старешина на челу са председником, пуковником у пензији Браниславом Аночићем. Овај свечани догађај био је посвећен жртвама агресије а започео је сиреном за ваздушну опасност, затим интонирањем државне химне, а потом је уследио минут ћутања за све пострадале у НАТО агресији 1999. године.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 5 од 194