ПравилнициПочетна

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „НОВА БИБЛИОТЕКА - ИНОВАТИВНОСТ И СОЦИЈАЛНА УЛОГА БИБЛИОТЕКА“
Промоција књиге „Нова библиотека - иновативност и социјална улога библиотека“ ауторке Јасмине Нинков, директорке Библиотеке града Београда одржана је у Библиотеци „Димитрије Туцовић“ у Лазаревцу. Књига у издању Интернет клуба из Љига и Педагошког факултета у Сомбору изазвала је велико интересовање школских библиотекара, али и запослених у јавним  библиотекама у Лазаревцу, Лајковцу и Аранђеловцу.

Опширније...

 

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМ УЧЕСНИЦИМА КЊИЖЕВНОГ КОНКУРСА „УСКЛИКНИМО С ЉУБАВЉУ“
У четвртак, 1. фебруара 2024. године у свечаној сали Библиотеке додељене су дипломе и награде најуспешнијим учесницима књижевног конкурса „Ускликнимо с љубављу“, који је Библиотека у сарадњи са Клубом књижевних стваралаца „Димитрије Туцовић“, ове године први пут организовала.

Опширније...

 

53. ГРУПНА ИЗЛОЖБА РАДОВА ПОЛАЗНИКА ЛИКОВНЕ ШКОЛЕ „СЕЗАН“
У среду 31. јануара 2023. године у изложбеном простору Библиотеке свечано је отворена традиционална 53. групна изложба радова полазника ликовног атељеа „Сезан“.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ НАЈТРОФЕЈНИЈЕГ КУВАРА МИЛИЈАНА СТОЈАНИЋА
Милијан Стојанић се науком о храни бави већ 40 година, а његова богата гастрономска каријера донела му је 214 победа на такмичењима са око 250 иновација у гастрономији.

Опширније...

 

САОПШТЕЊЕ ЖИРИЈА ПОВОДОМ НАГРАДНОГ КЊИЖЕВНОГ КОНКУРСА „УСКЛИКНИМО С ЉУБАВЉУ“
На наградни књижевни конкурс који су објавили Клуб књижевних стваралаца „Димитрије Туцовић“ и Библиотека „Димитрије Туцовић“ пристигли су радови ученика основних и средњих школа из Лајковца, Ниша, Ћуприје, Београда и Лазаревца.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 5 од 210