ПравилнициПочетна

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „АГОН И МЕЛАНХОЛИЈА“
 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ПАПИР“ ГОРАНА ПЕТРОВИЋА
У петак 17. марта 2023. године у 19:00 у свечаној сали библиотеке одржаће се промоција најновије књиге „Папир“ Горана Петровића, добитника награде Београдски победник у Лазаревацу. О књизи говоре Милета Аћимовић Ивков и Дарко Даничић, а  води Милица Матијевић.

Опширније...

 

БИБЛИОТЕКА "ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЋ" НА САЈМУ КЊИГА
На Сајму књига у Новом Саду одржана је промоција издавачке делатности Библиотеке „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца захваљујући колегама из Градске библиотеке Новог Сада. Поред тога у сали „Мастер“ промовисан је и најновији роман у издању Библиотеке „Кључеви добра и зла“ Вукā Мартиновића. На промоцији је поред аутора говорила и директорка Библиотеке Јасмина Иванковић.

Опширније...

 

ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА „ЖЕНЕ У ОКУПИРАНОЈ СРБИЈИ 1941-1944“
У четвртак, 9. марта у свечаној сали библиотеке представљена је књига „Жене у окупираној Србији 1941 – 1944“ др Љубинке Шкодрић. Уводну реч о књизи дао је историчар др Драгомир Бонџић, а програм је водила Милица Матијевић.

Опширније...

 

НОВО ЛАГУНИНО ИЗДАЊЕ ПРЕДСТАВЉЕНО У ЛАЗАРЕВЦУ
У понедељак, 27. фебруара 2023. године у свечаној сали библиотеке одржан је разговор о новој књизи Ненада Илића „I-SKY“ који је водила Милица Матијевић. Роман се рекламира као „футуристичка прича у најбољем духу Матрикса“.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 194