ПравилнициПочетна

МОРЕСКА НОВА У ЛАЗАРЕВЦУ
У четвртак, 29. децембра у сали библиотеке одржан је концерт италијанског ансамбла националне италијанске музике Мореска Нова. Ансамбл долази из околине Барија и изводи песме које говоре о љубави, животу људи на југу Италије, њиговим традицијама.

Опширније...

 

ПРЕДСТАВЉАЊЕ „БЕОГРАДСКОГ ДУХА“
Секретаријат за културу града Београда, први пут, са свим установама културе, ове године представља "Београдски дух" – са више од 60 програма културе и уметности који су бесплатни за све грађане и Нову годину у оквиру манифестације „Београдска зима 2023“.

Опширније...

 

ДЕДА МРАЗ ДЕЛИО ПОКЛОНЕ
Дружили смо се са најактивнијим читаоцима из свих огранака и поделили пригодне поклоне - књиге, наравно.  Захваљујемо се ученицима музичке школе што су нам улепшали дружење својим вештим извођењем дела класичне музике. Захваљујемо се и нашем Деда Мразу који је помогао да поделимо поклоне.

Опширније...

 

БЕОГРАДСКА ЗИМА 2023. У НАШОЈ БИБЛИОТЕЦИ
Последња недеља децембра 2022. године у нашој библиотеци протекла је у знаку Београдског духа Нове године у сарадњи са Секретаријатом за културу града Београда.Први пут, са свим установама културе, ове године представља "Београдски дух" – са више од 60 програма културе и уметности који су бесплатни за све грађане и Нову годину у оквиру манифестације „Београдска зима 2023".

Опширније...

 

КЊИЖЕВНИ КЛУБ СА ГОСТИМА
У петак, 23. децембра у свечаној сали библиотеке чланови Књижевног клуба „Димитрије Туцовић“ угостили су своје колеге књижевнике из Чачка и Горњег Милановца.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 194