ПравилнициПочетна

КОНКУРС ЗА НАГРАДУ „ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЋ“
Библиотека „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца расписује конкурс за награду за остварења у истраживачком новинарству и публицистици која су допринела сазнањима истине о важним чињеницама и токовима живота и рада Димитрија Туцовића, промоцији антиратне тематике, социјалне правде и патриотизма.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „МАЈ НЕЈМ ИЗ ДРАГУТИН“
 

НАГРАДНИ КОНКУРС ПОД НАЗИВОМ „ПРАЗНИЧНИ РУЧАК У МОЈОЈ ПОРОДИЦИ“
Градска општина Лазаревац и Библиотека „Димитрије Туцовић” позивају децу и младе са територије општине Лазаревац да учествују у наградном конкурсу под називом „Празнични ручак у мојој породици“ у оквиру манифестације „Дани породице у Србији”. На конкурсу, који траје од 20. априла до 10. маја 2023. могу учествовати деца узраста од 5 до 14 година, млади до 18 година, и чланови њихових породица.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГА ДР НЕЛЕТА КАРАЈЛИЋА
Промоција књига "Фајронт у Сарајеву", "Солунска 28: о новцу и страстима“, "Солунска 28: о пријатељству и издаји“, одржана је у Свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић". Поред аутора у промоцији је учествовао и глумац Александар Карић, који је читао одломке.

Опширније...

 

"БЛУЗ ГАРАВИХ СОКАКА" У ЛАЗАРЕВЦУ
У Свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" одржана је промоција филма "Блуз Гаравих сокака" у продукцији Културног центра Новог Сада. Филм је настао поводом 16. Антићевих дана, а посвећен је збирци песама Мирослава Антића, "Гарави сокак" која је објављена је пре тачно 50 година.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 3 од 194