Почетна

Радни састанак са члановима Општинског већа
На састанку са члановима Општинског већа пренети су закључци са партнерског састанка који је одржан у Атини, 21.11.2021. године. На том састанку је договорено да се као главна активност пројекта имплементира онлајн речник за најмлађе на ромском и енглеском језику.

Опширније...

 

Отворена изложба "Траговима Колубарске битке"
Отварањем изложбе дечјих радова успешно је завршен пројекат "Шетам и причам: траговима Колубарске битке" који су реализовали удружење Дечја културна географија и Библиотека "Димитрије Туцовић". Радови ученика четвртог разреда ОШ "Кнез Лазар" из Лазаревца инспирисани програмом "Траговима Колубарске битке" изложени су на оградној галерији Библиотеке.

Опширније...

 

Награђени најактивнији читаоци Библиотеке
У среду 29. децембра 2021. године у 17 часова, у свечаној сали Библиотеке традиционално су додељене награде најактивнијим читаоцима у претходној години. Свечану ноту програму дали су ученици СШ "Марко Тајчевић" из Лазаревца. Награђени су добили симболичне награде, бесплатну чланарину за наредну годину и књиге. Поклоне је делио Деда Мраз уз жеље да им и наредна година буде испуњена књигама!

Опширније...

 

Рођендан Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду
У петак 24. децембра 2021. у свечаној сали Ректората, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду обележио је јубиларни 15. рођендан.

Опширније...

 

Међу јавом и мед сном
У холу библиотеке можете посетити хуманитарну изложбу ручних радова "Међу јавом и мед сном" Јасмине Иванковић. Прикупљени прилози од продаје новогодишњег хекланог накита намењени су лечењу суграђана којима је таква помоћ у овом тренутку најпотребнија.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 175