Почетна

33. Међународни фестивал хумора за децу – програм о рециклажи
Трећи дан Фестивала отворен је еколошким поздравом награђенима. Програм под називом "Патуљци у пању" Милоша Живковића представља изложбу ликовног уметника Милоша Живковића из Лазаревца, насталу под менторством ликовног уметника Душана Рајшића. Милош Живковић је, иначе, корисник Дневног центра за децу са посебним потребама и годинама уназад сарађује и ради са Душаном Рајшићем.  Иза њих су бројне изложбе и награде.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – округли сто о значају Ршумових дела за децу
33. Међународни фестивал хумора за децу гостовао је у Марковића авлији, родној кући професора Слободана Ж. Марковића, професора књижевности за децу на Филолошком факултету у Београду и човека који је поставио теоријске оквире Фестивала - хумор у књижевности за децу.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – Сребрно Гашино перо
Кад напишеш књигу која је по својој филозофији и афирмацији креативног читања природе и живота, једна предивна, лековита, маштовита, хумана, поучна, паметна, драгоцена, интересантна, узвишена, лирична, "бело-хуморна" нежна и танана као "Вила роса", онда заслужиш Сребрно Гашино перо као Виолета Јовић.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – књига о Добрици Ерићу
"Славуј и(ли) змај - место и значај поезије Добрице Ерића"  наслов је зборника радова са округлог стола посвећеног Добрици Ерићу који је приредила др Зорана Опачић.

Опширније...

 

33. Међународни фестивал хумора за децу – Пеђолино шоу и Гашини писци
Пеђолино шоу и Гашини писци - програм за најмлађе Лаѕаревчане одржан "На Гашином тргу" односно на платоу испред Библиотеке.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 6 од 168