ПравилнициПочетна

НАГРАЂЕНИ НАЈАКТИВНИЈИ ЧИТАОЦИ БИБЛИОТЕКЕ ЗА 2023. ГОДИНУ
У уторак, 26. децембра у свечаној сали Библиотеке „Димитрије Туцовић“, одржана је манифестација  „Нај читалац“, коју Библиотека традиционално организује пред крај сваке године. Најактивнијим читаоцима 2023. године, Деда Мраз је уручио заслужене награде у више категорија: најмлађи, основци средњошколци, одрасли, пензионери, породични, као и најактивнији читаоци у огранцима наше библиотеке. Програм су употпунили ученици музичке школе „Марко Тајчевић“ из Лаѕаревца.

Опширније...

 

ДИГИТАЛНИ ДИСПЛЕЈ КАО ИНФО ПУЛТ У БИБЛИОТЕЦИ
Дигитални дисплеј као инфо пулт у библиотеци постављен је почетком децембра у улазном холу библиотеке и свакодневно му приступа велики број корисника. Једноставност, прегледност и савремени приступ је оно што привлачи посетиоце библиотеке да се за информације обрате дигиталном дисплеју као инфо пулту.
Посетиоци књижевних програма, захваљујући атрактивности медија, такође користе услуге дигиталног дисплеја.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „КОШМАРИ КОШАРА“
У свечаној сали библиотеке „Димитрије Туцовић“ у Лазаревцу, у недељу 10. децембра одржано је поетско вече посвећено херојима са Кошара. На веома посећеној вечери представљена је књига „Кошмари Кошара“ аутора др Данила Васојевића. Гости вечери су били Иван Ранковић, учесник битке на Кошарама и вајар Миша Роган, аутор споменика херојима са Кошара.

Опширније...

 

ЖЕНА КОЈА ЗАУСТАВЉА САТОВЕ
У четвртак 7. децембра у свечаној сали лазаревачке библиотеке одржана је промоција књиге Корнелија Кваса „Жена која зауставља сатове“. О књизи, њеној необичној конструкцији и ауторовом ванредном осећају за провокацију читаоца говорила је књижевна критичарка Милана Поучки.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ КОРНЕЛИЈА КВАСА
У Четвртак, 7. децембра у 19:00 часова Библиотека „Димитрије Туцовић“ у Лазаревцу позива Вас на промоцију књиге ЖЕНА КОЈА ЗАУСТАВЉА САТОВЕ Корнелија Кваса. О књизи говори Милана Поучки, књижевна критичарка, а разговор води Милица Матијевић.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 6 од 210