Почетна

Дружење са Снежаном Радојичић и њеним путописима
У четвртак, 8. новембра у сали библиотеке гостовала је Снежана Радојичић, књижевница и светска путница која од 2011. године путује бициклом по свету.

Опширније...

 

Обележавање дана победе у Великом рату
У недељу, 11. новембра у 18:00 у сали библиотеке биће одржан програм поводом Дана примирја – "Песници официри". Програм се организује у сарадњи са Организацијом резервних војних старешина ГО Лазаревац и Књижевним клубом "Димитрије Туцовић".

Опширније...

 

Познати победници конкурса "Поезија је вино у чаши"
У суботу, 10. новембра са почетком у 11 часова у свечаној сали Библиотеке "Димитрије Туцовић" биће додељене награде најбољима на књижевном конкурсу "Вино је поезија у чаши" који је одржан поводом сајма вина у Лазаревцу.

Опширније...

 

Која је твоја црвена линија
Поводом Светског дана борбе против фашизма и антисемитизма, у петак, 09. 11. 2018. године, са почетком у 19 часова, у холу Библиотеке "Димитрије Туцовић" биће постављена изложба "Kарикатуре од наших живота" Предрага Kораксића Kоракса и Душана Петричића и биће одржана трибина под називом "Kоја је твоја црвена линија".

Опширније...

 

Дружење са Снежаном Радојичић и њеним путописима
У четвртак, 8. новембра 2018. године од 19:30 до 21:30 у библиотеци "Димитрије Туцовић" организовано је дружење са Снежаном Радојичић и њеним путописима.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 128