Почетна

Изложба слика "Иванке Вукић"
У петак, 15. децембра уводном речју Ратка Вукелића у холу Библиотеке "Димитрије Туцовић" отворена је изложба слика Иванке Вукић, лазаревчанке која се успешно бави и писањем, колико и сликањем.

Опширније...

 

Андрић и Крлежа у Библиотеци
У свечаној сали Библиотеке у уторак, 26. децембра у 18:00 разговор о књизи: АНДРИЋ И КРЛЕЖА: две драмске инсценације.

Опширније...

 

Песничко вече Марине Милосављевић
У понедељак, 11. децембра у сали библиотеке одржана је промоција књига поезије Марине Милосављевић, песникиње из Ниша. Програм је водила директорка библиотеке Јасмина Иванковић, а о књизи је говорила Слађана Лакићевић, иначе члан градске управе општине Ниш, Пантелеј. То значи да Марина Милосављевић у свом стваралаштву има подршку и своје публике и града у којем живи и ради.

Опширније...

 

Промоција збирке приповедака Михајла Пантића
У петак, 8. децембра у сали Библиотеке одржана је промоција најновије збирке приповедака Михајла Пантића „Када ме угледа оно што желим“. Уводну реч дао је Дарко Даничић, а о књизи је говорио Милета Аћимовић Ивков.

Опширније...

 

Промоција књига "Рокенрол у канџама интернета" и "Сељорити 1 и 2"
У среду, 6. децембра у сали библиотеке одржана је промоција књига "Рокенрол у канџама интернета" први и други део Бранимира Локнера и Предрага Јовановића. Такође су промовисане збирке песама "Сељорити" 1 и 2 аутора Бранислава Башића Пекара. Програм је водио Светислав Тодоровић, у музичким круговима познатији као Тоза Рабаса, оснивач панк групе "Звонцекова биљежница".

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 112