Почетна

Петница отворила своје онлајн ресурсе
Стручни тим Истраживачке станице Петница је одмах након проглашавања ванредног стања и почетка потребе да смањујући међусобне контакте будемо у својим домовима интензивирао онлине комуникацију са нашим полазницима. Ипак смо желели да и свима другима који имају интересовање за природне, друштвене, техничке науке, и уметност и дизајн, припремимо садржаје који ће помоћи да се научне области од интересовања за наше полазнике онлине приближе свим који то желе.

Опширније...

 

Изложба "Агресија у 78 слика"
Изложба "Агресија у 78 слика" у организацији Библиотеке "Димитрије Туцовић" и Удружења резервних војних старешина настала је поводом 20 година од НАТО бомбардовања. Читав пројекат је под покровитељством Војске Србије и Културног центра "Чукарица" а медијски покровитељ је Компанија "Новости".

Опширније...

 

Биоскоп сликовница
Библиотека вас позива да заједно одемо у наш Биоскоп сликовница.

Опширније...

 

Бомбардовање аеродрома у Лазаревцу
Циљ ове мултимедијалне поставке је да се уместо културе заборава афирмише култура сећања и сачува истина о непознатом догађају из Другог светског рата, када је немачка авијација 7. априла 1941. године бомбардовала небрањени помоћни аеродром код Лазаревца и масакрирала деветорицу авијатичара. О овом догађају не постоји спомен-обележје.

Опширније...

 

70 година културне мисије Библиотеке "Димитрије Туцовић"
Изложба "70 година културне мисије Библиотеке "Димитрије Туцовић" чији је аутор Јасмина Иванковић настала је поводом великог јубилеја ове установе. Обухвата временски период живота и рада најстарије установе културе у Лазаревцу.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 154