Почетна

Представом "Дамојед" започет фестивал хумора за децу
Тридесети Међународни фестивал хумора за децу, који се одржава од 17. до 20. септембра, започет је поклон представом за прваке изведеном у сали Центра за културу Лазаревац.

Опширније...

 

30. Међународни фестивал хумора за децу
Јубиларни, 30. Међународни фестивал хумора за децу биће одржан следеће недеље, од 17. до 21. септембра. У том периоду Библиотека "Димитрије Туцовић" неће радити са читаоцима, као и свих тридесет година до сада.

Опширније...

 

Промоција књиге Радована Фуртуле
У петак, 31. августа у вечерњим часовима у сали Библиотеке одржана је промоција књиге песама „Кандила са Кошара“ др Радована Фуртуле који се поред своје докторске професије бави и уметношћу.

Опширније...

 

Пулс татар у Библиотеци
У среду, 29. августа, у сали библиотеке одржана је промоција књиге "Ток у глумачкој умјетности" Љиљане Чекић. др Љиљана Чекић, глумица je Народног позоришта Републике Српске, Бања Лука, а ова књига њена је магистарска теза коју је одбранила 2008. године на Факултету драмских уметности Универзитета уметности, Београд чиме је стекла звање магистра драмских наука у области театрологије.

Опширније...

 

Сарадњом до квалитетног програма
Традиционална манифестација „Лето уз Гем“ на платоу испред Библиотеке „Димитрије Туцовић“ одржана је у организацији РТВ Гем, Удружења за одрживи развој и Секретаријата за културу града Београда који је покровитељ манифестације.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 122