Почетна

Дан даривања књига - поклон за болесну децу
Међународни дан даривања књига, који је установљен 2012. године, обележава се широм света 14. фебруара. Ове године биће обележен и у Србији у неколико библиотека.

Опширније...

 

Традиционална групна изложба атељеа "Сезан"
У петак, 26. јануара у сали и холу библиотеке отворена је 42 групна изложба полазника ликовног атељеа "Сезан" из Лазаревца. Овај ликовни атеље већ више од четрдесет година води Зоран Ерић, а последњих неколико година придружио му се и ликовни педагод Владимир Петровић. Они заједно подучавају талентовану децу сликарству, а оне који желе да наставе да се баве сликарством или неком граном примењене ликовне уметности припремају за веома захтевне пријемне испите.

Опширније...

 

Књижевно вече са Бранкицом Дамјановић
У четвртак, 25. јануара у сали библиотеке одржано је књижевно вече са Бранкицом Дамјановић. Препуна сала и место више које се тражило много нам је рекло о томе колико је њен књижевни рад утицао на њене читаоце, о томе да је њена писана реч многе привукла па чак и помогла у тешким животним ситуацијама.

Опширније...

 

Гост Библиотеке - Бранкица Дамјановић
Опширније...

 

Трећи Сусрети београдских библиотекара
На трећим Сусретима београдских библиотекара, стручном скупу који организује Библиотека "Влада Аксентијевић" из Обреновца лазаревачка библиотека се представила са две презентације: "Агро библиотека" директорка, Јасмина Иванковић и "Наших руку дело", библиотекарка Бојана Петковић.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 4 од 109