Почетна

Обавештење за кориснике
У жељи да изађе у сусрет потребама читалаца, и у складу са релаксирањем мера које су уведене због заштите од корона вируса, Бибиотека “Димитрије Туцовић” од уторка, 9. јуна, укида део раније уведених привремених мера у вези са враћањем и позајмљивањем књига и друге грађе.

Опширније...

 

Међународна смотра Хортикултирних библиотека и књижница
Домаћин Треће националне смотре Хортикултурних библиотека и Друге регионалане смотре Хортикултурних библиотека 21. маја 2020. године својим Фестивалом пољског цвећа је библиотека "Љубиша Р. Ђенић" Чајетина.

Опширније...

 

Издаваштво у доба короне
"Ми најмлађи истину знамо" наслов је најновије збирке песама Соње Миловановић која је у издању библиотеке "Димитрије Туцовић" објављена почетком априла 2020. године. Соња Миловановић, професор српског језика у ОШ "Миле Дубљевић" у Лајковцу  добитник је многобројних награда и признања за поезију за децу. Песме су јој јој објављиване у зборницима и самосталним збиркама. Ово је њена трећа књига. "Деца која прочитају песмарицу Соње Обрадовић Миловановић биће мудрија, ведрија и заљубљенија. Из сваке песме искри ведрина, доброта, хуманост и игра." (из рецензије Тоде Николетића).

Опширније...

 

Библиотека почиње да ради са корисницима
Библиотека „Димитрије Туцовић“ почиње да ради са читаоцима у понедељак, 11. маја. Радно време библиотеке биће од 9 до 13 часова. Према инструкцијама Градског завода за јавно здравље Републике Србије које су у складу са мерама превенције, библиотека ће спроводити рад са читаоцима под одређеним условима.

Опширније...

 

Мале библиотеке у великом дијалогу за промене
Презентација настала за потребе конференције Библиотекарског друштва Србије на тему Мале библиотеке у великом дијалогу за промене.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 154