ПравилнициПочетна

ИЗЛОЖБА „ЗВОРНИЧКИ СТРАДИВАРИ“
Поклон изложба Народне библиотеке и музејске збирке из Зворника моћи ће да се види и пред лазаревачком публиком. Реч је о изложби „Зворнички Страдивари“ аутора Негосаве Стјепановић, Станислава Томића и Жељка Николића о лику у делу Николе Васића, рођеног у Зворнику.

Опширније...

 

АТЕЉЕ „СЕЗАН“ - 52. ИЗЛОЖБА
У четвртак 15. јуна 2023. године у библиотеци је свечано отворена традиционална 52. изложба радова полазника ликовног атељеа „Сезан“.

Опширније...

 

„МАСКЕ“ ИЗ ДОМА КУЛИНЕ У ЛАЗАРЕВЦУ
У среду, 7. јуна 2023. у свечаној сали библиотеке одиграна је представа „Маске“. Представу су извели штићеници „Дома за смештај одраслих лица Кулина“. Уз помоћ својих васпитача представили су нам себе и укратко описали своје животне путеве који су их довели до дома, до нове породице па и до нас. Музика, плес, покрет, љубав и пажња и више су него довољан рецепт за успех на свим пољима и за свакога, поготово за оне којима је та основна људска топлина ускраћена на самом почетку животног пута.

Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА РОМАНА ЗА ДЕЦУ „МИКА“
У понедељак, 5. јуна 2023. године у Свечаној сали Библиотеке „Димитрије Туцовић“ одржана је прва икада промоција романа за децу „Мика“ др Јелене Ангеловски, такорећи светска премијера међу промоцијама.

Опширније...

 

НОЋ КЊИГЕ
 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 204