Почетна

Документарна изложба о Иви Андрићу
У Малој галерији Библиотеке отворена је документарна изложба о Иви Андрићу, а поводом 120 година од његовог рођења.

Опширније...

 

Децембарске импресије
У понедељак, 25. децембра са почетком у 17 часова у сали библиотеке одржан је концерт ученика ОМШ и СМШ "Марко Тајчевић" из Лазаревца. Концерт је одржан под називом "Децембарске импресије", наступили су хор МШ, полазници нижих и виших разреда основне школе и полазници средње музичке школе.

Опширније...

 

Програм у част зиме
У петак, 22. децембра од 18 часова у сали Библиотеке одржан је програм којим су учесници пожелели добродошлицу зими. Програм је водила библиотекарка Драгана Маринковић, а учествовали су песници Лазаревца, Оркестар гитара, чланови Јога центра Лазаревац, успешни млади лазаревчани, лекари, гости из Обреновца, спортисти, и други.

Опширније...

 

Промоција књиге "Студије о балканским ратовима"

У четвртак, 21. децембра у 18:30 у сали Библиотеке одржана је промоција књиге "Студије о Балкански ратовима" генерала и академика Живка Г. Павловића. Књига се састоји од репринт издања три посебна наслова тј. студије "Опсада Скадра", "Кумановска битка" и "Брегалничка битка" који су за ову прилику обједињени једним насловом.

Опширније...

 

Трибина "Стоп насиљу над женама" и поклон представа
У понедељак, 18. децембра у сали Библиотеке одржана су два повезана догађаја, а оба у вези са насиљем у породици. Прво су око пола шест поподне ученици ОШ "Михаило Младеновић Сеља" из Дудовице одиграли представу под називом "Љутити човек".

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 112